Overnachten

Na het feesten slapen op 't Hulsbeek

B&B Erve Grootenhuys

Erve Grootenhuys is een nieuw gebouwde Bed&Breakfast welke landelijk gelegen ligt nabij recreatiegebied Het Hulsbeek en tegenover Wijngaard Kötter. De B&B is volstrekt één met de natuur door gebruik van natuurlijke materialen als hout en metaal.  Op het erf is een heus binnenzwembad gebouwd met een Finse sauna en een infrarood sauna met uitzicht op het Twentse landschap. Ook het ontbijt bereid met ambachtelijke streekproducten, kan genuttigd worden met het zicht op de boomgaard.

Toppark 't Hulsbeek

Een nieuwe generatie duurzame camperparken met respect voor natuur en milieu, van alle gemakken voorzien en altijd in een schitterende omgeving.

PCP Toppark camperpark ’t Hulsbeek is gelegen aan de westelijke rand van recreatiepark het Hulsbeek aan de Reininksweg, waar ook de Wijngaard Kötter zich bevind. Het heeft een oppervlakte van 1,5 hectare en ruimte voor 50 campers. De slingerende weg door het park met aan weerszijde ruime staplaatsen zorgen voor een speelse opstelling met veel privacy 

Euro-Camping Siemerink

Euro Camping heeft verschillende verblijfsmogelijkheden. Er zijn mooi ruime ingerichte kampeer-,jaar- en seizoensplaatsen. Ook zijn er mooi caravans in de verhuur, volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. 

De camping ligt centraal in Twente en dicht bij Wijngaard Kötter. Daarom extra geschikt als uitval basis voor jou uitstapjes in het mooie Twente. 

Minicamping De Paardebloem

Mini camping de Paardebloem ligt aan de rand van recreatie park Het Hulsbeek.
Heerlijk rustig, ruimtelijk en gastvrij is het op deze camping.
Prima uitgangsbasis voor dagtochten naar verschillende bezienswaardigheden in de omgeving en natuurlijk een bezoek aan het Twents Wijnfeest bij Wijngaard Kötter.

Rondom deze camping zijn vele geweldig mooie natuurgebieden waar u naar hartelust kunt wandelen en fietsen.

Villapark Eureka

Gelegen tussen de bomen, in de schitterende natuur van Noord-Oost Overijssel, vindt u ons Villapark Eureka.

Ze gingen van 4 houten zomerhuisjes naar 55 luxe bosvilla’s, van olielampjes naar stroom, en van 7.000 vierkante meter naar 16 hectare grond. Het familiebedrijf is overgegaan van vader op zoon, de bosvilla’s zijn voorzien van alle denkbare luxe, de gratis WiFi is niet meer weg te denken en ook voor de mindervalide gasten hebben wij de nieuwste voorzieningen. We gaan met de tijd mee, maar verliezen de authenticiteit en de kleinschaligheid daarbij zeker niet uit het oog.

Hotel Erve Hulsbeek

Erve Hulsbeek is een luxe hotel in Oldenzaal met sfeervol restaurant, nabij gelegen wijngaard Kötter. In dit 4- sterrenhotel bevinden zich luxe kamers, comfort kamers, familiekamers, junior suites met vrijstaand ligbad en een suite met sauna en bubbelbad. Ze beschikken over 33 mooie hotelkamers. Het à la carte restaurant is gelegen aan een prachtig terras met uitzicht op een historische vijver.

Scroll naar boven
Scroll naar top